5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Rukometašice Bjelovara kao uvod u europsko natjecanje dočekuju višestruke prvakinje Hrvatske

Nove vijesti

Pred rukometašicama Bjelovara jedan je od zapravo najlakših izazova u Prvoj hrvatskoj ženskoj rukometnoj ligi. Naime, majstorice trenera Darija Obrana će, nakon uvodne pobjede protiv Osječanki pred svojim navijačima prije desetak dana te slobodnog vikenda uslijed odustajanja momčadi Sinja od natjecanja sada, također u svojoj dvorani Europskih prvaka dočekati koprivničku Podravka Vegetu. Dvoboj je na rasporedu ovoga petka – 22. rujna s početkom u 19 sati.

Obzirom da Koprivničanke u svojim redovima imaju velik broj hrvatskih reprezentativki jasno je da je uloga favorita na njihovoj strani, da ŽRK Bjelovar nema što izgubiti i da je u svemu ovome najvažnije da se nitko ne ozlijedi. Međutim, isto tako, sve navedeno nikako ne znači da će Bjelovarčanke u ovih 60 minuta rukometne igre ući s unaprijed podignutom bijelom zastavom.

Dapače, sigurni smo kako im je ovo dodatan motiv, kako žele vidjeti gdje su u odnosu na višestruke prvakinje Hrvatske koje s klupe predvodi super iskusni Ivica Obrvan te se u što boljem svjetlu predstaviti bjelovarskim ljubiteljima rukometa. Također, s uma ne smijemo smetnuti niti činjenicu da bjelovarske boje brani Ana Turk – iskusna krilna rukometašica koja je dugih devet godina provela upravo u Koprivnici, dok koprivnički dres nosi bivša članica Bjelovara – Josipa Mamić.

Dakle, dođite ovoga petka u bjelovarski rukometni hram, uživajte u vrhunskim potezima poznatih imena i svi zajedno se, uz gromoglasnu podršku Obranovim djevojkama prije odlaska u Luksemburg na europski ispit nadajmo najboljem. Jer, iznenađenja su uvijek moguća. ŽRK Bjelovar – samo jako! Bez straha!

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika