0.3 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Može li RK Bjelovar do važnih bodova u Vidovcu?

Nove vijesti

Poslije teško izborene, ali slatke pobjede u dvorani Europskih prvaka protiv zagrebačkog RK Maksimir Pastela koji im je jedan od glavnih protukandidata za najviša mjesta u 1.B hrvatskoj rukometnoj ligi, što je zapravo drugi razred ovdašnjeg muškog rukometa, rukometaši Bjelovara svoju drugu službenu ovosezonsku utakmicu odigrat će nadolazeće nedjelje – 24. rujna. Gostovat će bjelovarski „Kesizubci“, predvođeni trenerom Željkom Čagaljem u Vidovcu kod tamošnje istoimene momčadi, a prvi sučev zvižduk začut će se u 19 sati.

Bjelovarski cilj se zna – osvajanje naslova prvaka i što brži povratak u „Paket 24 Premijer“ ligu. No, put do tog cilja izrazito je dugačak, trnovit i svakako, gostovanje u Vidovcu će biti jedan pravi ispit. Naime, Vidovčani su izuzetno nezgodni domaćini, riječ je o sredini u kojoj se bodovi ne osvajaju lako, posebice zbog činjenice što tamošnji navijači vrše jak pritisak na protivnika, pa je posve jasno da će Čagalj i njegovo društvo morati uložiti puno napora žele li kući pjevajući. Isto tako, jasno je i to da će RK Bjelovar, ukoliko želi do dva nova boda morati biti na višoj razini negoli što je to bio slučaj protiv Maksimira, a da bi ova priča bila okončana po bjelovarskim željama važna je i navijačka podrška.

Stoga, prezentirajmo još jednom da se Bjelovar s razlogom naziva rukometnim gradom i, ukoliko ste u mogućnosti te ukoliko su vam srcu prirasli upravo bjelovarski rukometni majstori zaputite se u ovo maleno međimursko mjesto s nastojanjem da od prve do posljednje minute bodrite svoje ljubimce. Oni će to, sigurni smo znati cijeniti te se na parketu odužiti kvalitetnom igrom, igrom koja će biti dostojna osvajanja punoga plijena što će im nedvojbeno biti ogroman poticaj za daljnje izazove. 

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika