Nogometaši Mladosti iz Ždralova će, poslije mršavog boda protiv zagrebačke Kustošije na svom igralištu „Brdo“ prošloga vikenda i igre koja nije bila u skladu s klupskim ambicijama, ove subote – 16. rujna otići u goste momčadi Belišća. Akcija će započeti u 16:30 sati, a dakako, „Redsi“ iz bjelovarskog predgrađa će pokušati popraviti svoje blijedo prošlotjedno izdanje. Pokušat će momci trenera Želimira Mešnjaka doći do sva tri boda protiv slavonskog sastava koji se trenutno nalazi tek na 15., pretposljednjem mjestu ukupnog poretka s jedva jednim bodom na svom kontu.

Shodno navedenome, jasno je da je status favorita na strani gostiju, i to nedvojben, a obzirom na činjenicu da se kapetan Jakšić i njegovi suigrači mogu pohvaliti sa sedam bodova. Taj učinak im je za sada dovoljan za šesto mjesto te ga u ravnoj Slavoniji imaju namjeru povećati kako bi razveselili sebe i svoje, podosta zahtjevne navijače. Hoće li u tom svom naumu uspjeti ili će im nekada slavni NK Belišće, kojem „gori“ pod nogama pomrsiti račune preostaje nam provjeriti.

Mi se svakako nadamo da će Bjelovarsko-bilogorska momčad ipak opravdati ulogu favorita, a ukoliko ste jedan od fanatika „Redsa“ zaputite se na belišćansko igralište u nastojanju bodriti svoje ljubimce. Nesumnjivo, ta vaša podrška će im biti od velike pomoći. Sretno Mladostaši, vratite se kući s bodovima koji će vam biti ogroman vjetar u leđa za buduće izazove. Uz vas smo!