12.6 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
spot_img

Općina Rovišće organizira Javnozdravstvenu akciju podizanja svijesti o važnosti prevencije ranog otkrivanja i pravovremenog liječenja šećerne bolesti

Nove vijesti

Općina Rovišće u nedjelju 17. rujna okupit će stručnjake iz područja medicine u Kulturnom centru Rovišće u Javnozdravstvenoj akciji podizanja svijesti o važnosti prevencije ranog otkrivanja i pravovremenog liječenja šećerne bolesti!

Općina Rovišće ovu akciju organizira u suradnji s Hrvatskim društvom za dijabetes i bolesti metabolizma, Hrvatskim liječničkim zborom, Hrvatskim katoličkim sveučilištem i Poliklinikom Medikol, a cilj joj je podizanje svijesti o iznimno značajnoj temi – prevenciji, ranom otkrivanju i pravovremenom liječenju šećerne bolesti.

– Zdravlje nam je najvažnije bogatstvo, a kroz ovu javnozdravstvenu akciju želimo pružiti ključne informacije koje će svima pomoći u očuvanju kvalitete života i smanjenju rizika od ove ozbiljne bolesti. Pridružite nam se na ovoj inspirativnoj akciji i zajedno doprinesimo stvaranju svijesti o važnosti brige o svom zdravlju. Vaša prisutnost i sudjelovanje su ključni koraci prema zdravijoj budućnosti, poručuju iz Općine Rovišće.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika