Ljetna sezona na TVP-u Daruvar je završila . Nakon dugo godina može se reći bila je ovo dobra sezona, potvrdio je to i sam gradonačelnik  i predsjednik Skupštine TVP-a Damir Lneniček:

-U presjeku zadnjih deset godina  razni faktori su otežavali poslovanje. Nakon isplaćenog predstečaja prije pet godina, došla je kišna sezona, pa korona a onda je poskupljenje energenata posebice struje dodatno otežalo ionako tešku situaciju. Ove godine problem su bili djelatnici . No, bez obzira na sve probleme s kojima se TVP susreće ,sezona se privela kraju.

No koliko god situacija bila teška i pomalo neizvjesna nitko još nije digao ruke od TVP-a. On se održava redovno i u njega se ulaže. Trenutačno za vrijeme pauze do 04.listopada  postavljaju se solarni paneli koji će svakako pridonijeti da se smanji potrošnja električne energije:

-Ovom investicijom povećati će se  energetska učinkovitost objekta. Odobrenim Projektom Fonda za zaštitu okoliša u vrijednosti od 864.000 kn na krovu će se ugraditi solarna elektrana. Računa se da bi godišnja ušteda za struju trebala biti preko 200 tisuća kuna.

Plan je da se do početka nove sezone radovi završe u potpunosti. Novi početak rada vodenog parka je 04.listopada kada će u novom četverogodišnjem mandatu u nove radne pobjede TVP i dalje voditi nova-stara direktorica Dunja Grubić.

Više pročitajte u novom broju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika.