Članovi bjelovarskog Taekwondo kluba „Fox“, pod trenerskom palicom Feđe Medaka nastupili su u bosansko-hercegovačkoj prijestolnici Sarajevu na međunarodnom turniru naziva „Bosnia and Herzegovina Open“ koji ima status G1 natjecanja u konkurenciji seniora te E1 u konkurenciji kadeta i juniora. Foksićima je ovaj događaj bio od velike važnosti obzirom na činjenicu da oni skupljaju bodove za europsku rang listu, a priču je otvorila Paulina Kovačević koja je nažalost prvu borbu izgubila od predstavnice Australije. Patrik Hajduković došao je do polufinalnog meča u kojem je poražen od reprezentativca Omana te se naposljetku morao zadovoljiti brončanom medaljom.

Nadalje, zlatne su bile: Ema Bugarinović, Viktorija Oslovar i Rea Konjević pokorivši redom sve suparnice uz naglasak kako su prezentirale atraktivne, a isto tako, za okupljenu publiku šokantne borbe. Naime, o pobjednici se odlučivalo doslovno u posljednjim sekundama. Također, ne može ostati neopaženo niti to da su svi ovi rezultati Bjelovarčankama i Bjelovarčanima sveukupno donijeli juniorsko drugo mjesto, odnosno, u Bjelovar je, zahvaljujući njima stigao veliki pehar.

Dakle, riječ je o jednom pravom podvigu, a uz čestitke svima treba reći da se ovaj turnir održao po okončanju kadetskog SP-a. Dakle, mnoštvo reprezentacija je u Sarajevu ostalo i nakon uzbuđenja na SP-u s ciljem skupljati vrlo važne bodove, a naravno, sve buduće izazove bjelovarskih taekwondoašica i taekwondoaša nastavljamo pratiti s ogromnim zanimanjem.