Bjelovarski nogometni stručnjak Zoran Marčetić svoje će izabranike već ovoga petka – 8. rujna povesti put dalekih Ploča gdje će dan kasnije, dakle u subotu – 9. rujna oni odigrati meč četvrtoga kola Super Sport Druge hrvatske nogometne lige, što je zapravo treći rang nadmetanja protiv tamošnjeg Jadrana. Lopta će se zakotrljati od 16:30 sati, a zasigurno, Bjelovarčani će u ovih 90 minuta biti osokoljeni trijumfom iz prošloga tjedna kada su na svom novoizgrađenom gradskom stadionu, odličnom prezentacijom savladali zagrebačko Trnje s minimalnih 1:0 tako došavši do svog šestog boda čime su ovoga trenutka petoplasirani.

Isto tako, prilikom ove najave moramo kazati i to da Pločani nisu toliko jaki kao prošle sezone, odnosno, valja napomenuti kako su oni uvelike promijenili svoj sastav. Jedno od najzvučnijih prezimena koje je napustilo klub s krajnjeg hrvatskog juga jest ono Marić s tim da nešto upućeniji pratitelji ovoga nogometnoga društva znaju da je riječ o najboljem prošlosezonskom ligaškom strijelcu. Dakle, NK Bjelovar u ovoj utakmici nije bez prilike, točnije, u Ploče sigurno neće otputovati s unaprijed podignutom bijelom zastavom.

Tome u prilog ide i činjenica da NK Jadran LP trenutno na svom kontu ima pet bodova što mu je za sada dovoljno za šesto mjesto ljestvice, pa ovdje zapravo govorimo o susjedima na ljestvici. Shodno svemu izrečenome, sva zbivanja će biti izrazito zanimljivo pratiti uz nadu kako bijeli mogu razveseliti svoje simpatizere i, u najmanju ruku se u svoj grad vratiti neporaženi.

Naravno, ako tako bude jasno je da bi im to bio dodatan vjetar u leđa za nastavak natjecanja, a ukoliko ste u mogućnosti i ukoliko vam je srcu prirastao upravo NK Bjelovar, zaputite se u neretvanski kraj te pružite podršku svojim ljubimcima. Oni će to, sigurni smo znati cijeniti te uzvratiti kvalitetnom nogometnom izvedbom. Sretno Bjelovarčani! Uz vas smo!