Petu godinu zaredom nastavlja se uspješan projekt Večernjeg lista „Digitalna Hrvatska“ koji je pokrenut s ciljem da građanima približi svakodnevno korištenje digitalnih platformi koje mogu uštedjeti vrijeme i poboljšati kvalitetu života. Jesenski ciklus projekta obilježit će inovativan koncept putujuće turneje u okviru koje će renomirani digitalni stručnjaci obići nove lokacije diljem Hrvatske kako bi sve zainteresirane građane upoznali s tehnološkim mogućnostima novog doba. Jedna od njih bit će i grad Bjelovar u kojem će se ova jedinstvena edukacija o digitalizaciji održati sutra, utorak – 5. rujna (Korzo, Trg Eugena Kvaternika, pokraj fontane).

U suradnji s partnerima: Ministarstvo pravosuđa i uprave, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva, APIS IT, AKD, FINA, HKG, A1, PPD i Ericsson Nikola Tesla Večernji list će građanima približiti sve što ih zanima o digitalnim uslugama i mogućnostima te predstaviti niz aktualnih noviteta. Također će ponuditi odgovore na sva njihova pitanja i nedoumice, pokazati kako unaprijediti vlastito poslovanje korištenjem digitalnih alata te demonstrirati kako digitalizacija može povezati i osnažiti zajednicu. Posjetitelje očekuju i posebni nagradni kvizovi na temu digitalizacije u kojima će imati priliku pokazati svoje znanje i osvojiti vrijedne nagrade.

Digitalna pismenost nametnula se kao jedna od najpoželjnijih vještina 21. stoljeća, a projekt „Digitalna Hrvatska“ vodi vas na putovanje savladavanja novih tehnologija kako biste što spremniji dočekali digitalnu budućnost koja je sada i ovdje. Saznajte kako vam digitalizacija može pomoći u svakodnevnom životu, obrazovanju te poslovanju i poduzetništvu i uhvatite korak s novom digitalnom erom.

Više informacija o projektu potražite na digitalna.vecernji.hr.