-2.9 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Projekt „Sretna mama, sretna beba” u završnoj fazi

Nove vijesti

Kako se baviti sobom a istovremeno biti odgovoran roditelj moglo se danas saznati na predavanju koje se održalo u Društveno-kulturnom centru pod nazivom Odgovorno roditeljstvo:

-Ponekad trebamo osvijestiti činjenicu da moramo ugoditi i sami sebi , moramo voditi brigu o svojim potrebama a istovremeno voditi računa i biti dobar i odgovoran roditelj svojoj djeci. Kako dobro balansirati pojasnila nam je dr. Marija Čatipović iz Bjelovara. Ovo je ujedno i posljednje predavanje u sklopu projekta „Sretna mama sretna beba“.

Pojasnila je ispred udruge mladih „Nada“ Tea Ljevaković i dodala kako je u sklopu projekta ukupno održano sedam  predavanja i četiri radionice.

Projekt je trajao godinu dana i ima svoj nastavak:

-S ovim predavanjem završili smo prvu fazu projekta. No, već slijedeći mjesec krećemo u drugu fazu novoodobrenog projekta naziva „Novi roditelji“. Za provedbu tog projekta odobreno je 6 tisuća eura za troškove radionica ,predavanja, predavača kao i poklona koje udruga „Nada „sprema za korisnike. 

Podsjećamo, za projekt „Sretna mama, sretna beba“ Središnji državni ured za demografiju i mlade je odobrio 55.000,00 kn. Nositelj projekta je Udruga mladih NADA, te su partneri Grad Daruvar i Razvojna agencija Daruvar koja je napisala i pripremila projekt.

Više pročitajte u novom broju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika