Za razliku od NK Bjelovar, nogometaši Mladosti iz Ždralova gostovat će u trećem kolu Super Sport Druge hrvatske nogometne lige, što je zapravo treći rang domaćega nogometa. Naime, nakon prošlotjedne pobjede upravo protiv Bjelovarčana na igralištu „Brdo“, ali i jučerašnjeg ispadanja u pretkolu nacionalnoga Kupa u Poreču od momčadi Jadrana, Želimir Mešnjak, strateg momaka iz bjelovarskog predgrađa svoje će izabranike ponovo odvesti u srce Istre.

Dakle, „Redsi“ će još jednom snage odmjeriti sa porečkim Jadranašima u, možda još i važnijem susretu te će tako odmah imati priliku „osvetiti“ se istarskom klubu za podosta bolan gubitak obzirom da je do njega došlo u petoj minuti sudačkog dodatka.

Akcija će započeti u subotu – 2. rujna od 16:30 sati, a ono što treba kazati u najavi ove prvenstvene utakmice jest to da su Mladostaši u jučerašnjih 90 minuta pokazali da mogu odgovoriti na porečke opasnosti, da imaju recept za plave iz Poreča s tim što se taj navod posebice odnosi na prvo poluvrijeme.

No, isto tako, ukoliko žele drugačiji rasplet od onog jučerašnjeg, morat će Mešnjakovi majstori biti odlučniji, smanjiti pogreške koje su činili u drugom dijelu jučerašnjeg nogometnog nadmetanja te će, ukoliko će to biti moguće pogodak za povećanje vodstva, kojim bi osigurali trijumf, što nije bio slučaj jučer morati postići na vrijeme.

Zasigurno, time bi si trasirali put ka toliko željenom punom plijenu, ali ono na što još treba svakako obratiti pažnju jest nepisano pravilo da je protiv istog suparnika u kratkom vremenu izrazito teško igrati. Ipak, mi se, baš kao i svi članovi NK Mladost Ždralovi nadamo najboljem, no pravo mjerilo će biti sam travnjak.

Naravno, sva zbivanja ćemo pratiti s ogromnim zanimanjem, a ukoliko imate mogućnost i ukoliko vam je baš ova Mladost prirasla srcu zaputite se u Poreč te podržite svoju omiljenu momčad da ostvari puni plijen, odnosno nastavi uspon prema vrhu ljestvice ovoga nogometnoga društva.