Vikend koji nam predstoji donosi nam utakmice trećega prvenstvenoga kola Super Sport Druge hrvatske nogometne lige, što je zapravo treći rang nadmetanja. Shodno tome, na travnjak će ponovo izaći i nogometaši Bjelovara, a izabranici trenera Zorana Marčetića će, nakon uvjerljivog poraza u Bjelovarsko-bilogorskom „El Clasicu“ od Mladosti iz Ždralova, na novoizgrađenom gradskom stadionu dočekati zagrebačko Trnje.

Lopta će se zakotrljati u subotu – 2. rujna od 16:30 sati, a za ovu priču je važno naglasiti kako su momci iz metropole u sezonu ušli s dva velika gostujuća slavlja – protiv NK Hrvace te momčadi Karlovca. Hrvace su „pale“ krajnjim ishodom 0:4, dok su Karlovčani, koje s klupe predvodi proslavljeno hrvatsko trenersko ime – Igor Pamić bili primorani potpisati kapitulaciju s konačnih 0:3.

Dakle, Trnjanci, u čijim redovima participira Bjelovarčanin Jakov Crnčić, što je još jedna zanimljivost i što će svemu ovome zasigurno dati jednu dodatnu draž su skinuli dva zavidna skalpa očuvavši svoju mrežu, pa sve navedeno zapravo dovoljno govori koliko će bjelovarskim bijelima, kojima je pobjeda od izuzetne važnosti biti teško.

Također, osim gubitka u obližnjim Ždralovima gotovo bez ispaljenog metka, ali i potpuno neuvjerljiva igra protiv križevačkog Radnika unatoč slavlju dovodi nas do toga da je Marčetićevim majstorima podrška s tribina itekako potrebna, nadasve važna.

Stoga, ukoliko ste navijač bjelovarskog kluba bez razmišljanja pohrlite na ovdašnju nogometnu ljepoticu i iz sveg glasa, tijekom svih 90 minuta bodrite svoje ljubimce. Ako im je vaš huk ikada bio potreban to je sada. Pokažimo da smo uz bjelovarske nogometaše i u ovim teškim trenucima, ne samo kada cvjetaju ruže. Oni će to, sigurni smo znati cijeniti te će im to biti ogroman poticaj za buduće, nimalo lake izazove.