U spomen na svog vratara Danijela Koloveka – Kolju NK Čazma organizirao je u subotu 19. kolovoza memorijal njemu u čast.  Danijel Kolovek  iznenada je preminuo prošle godine  9. rujna u 35. godini života. NK Čazma u sjećanje na njega odlučio je na ovaj način odati dužno poštovanje svojem igraču. Na Koljin grob,u prisustvu njegove obitelji, u jutarnjim satima vijenac su položili i zapalili lampaš predstavnici NK Čazma predvođeni predsjednikom kluba Robertom Milčićem i trenerom Nevijom Birtom.

Memorijal je nastavljen susretima ekipa U-11 i U-13 Škole nogometa zagrebačkog Dinama i domaćina, Škole nogometa NK Čazma, dok su u popodnevnim satima memorijalnu utakmicu  odigrali seniori NK Čazma i NK Trnski

– Kolja nas je iznenada napustio prošle godine i na ovaj način odajemo mu počast. Trudit ćemo se da ovaj memorijal postane tradicija. Inače ovo je drugi memorijal kojeg klub održava. Prvi je u sjećanje na Dominika Deželića, člana naše Škole nogometa kojeg održavamo već desetak godina, rekao je predsjednik NK Čazma Robert Mičić. Čelni ljudi kluba su prije odigravanja memorijalne utakmice uručili Koljinoj obitelji poklon u vidu uramljenog Koljinog dresa i njegovu fotografiju.