Grad Grubišno Polje u suradnji s Razvojnom agencijom AGRO uspješno prijavio tri projekta

Obnovit će se igralište na ZRC-u i sanirati kolnik Stalovice. Treći projekt je vezan za edukaciju najmlađih sugrađana o recikliranju otpada, a sva su tri projekta vrijedna 327.000 eura. Bit će sufinancirano nešto više od trećine iznosa.

Grad Grubišno Polje je u suradnji s Razvojnom agencijom AGRO uspješno prijavio tri projekta: Rekonstrukcija postojećeg sportskog terena – igralište kod ZRC-a, Sanacija ulice Stalovica u Grubišnom Polju te projekt nazvan Recikliraj još bolje za ljepše Grubišno Polje.

Rekonstrukcija postojećeg sportskog terena-igrališta kod ZRC-a u Velikim Zdencima bit će obnovljeno postojeće betonsko u polivalentno igralište za mali nogomet, rukomet i tenis kako bi bila unaprijeđena kvaliteta bavljenja športom u Grubišnom Polju te kako bi se povećao broj rekreativnih sportaša na području grada. Projekt je prijavljen Ministarstvu turizma i sporta. Njegova je ukupna vrijednost 119.471 euro te je odobreno sufinanciranje u iznosu od 45.117 eura.

Cilj projekta sanacije ulice Stalovica u Grubišnom Polju je unaprjeđenje komunalne infrastrukture kako bi se omogućilo sigurno odvijanje prometa za vozila te učenike koji prometnicom pješače do škole.

Više pročitajte u novom 161. broju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika, koji izlazi 24. kolovoza