Ovogodišnja manifestacija Daruvar Rock City , započela je u srijedu pod noćnim vedrim nebom u Društveno -kulturnom centru, projekcijom filma glazbene tematike “Korak do slave”.

U istom prostoru u četvrtak održat će se glazbena radionica – “Blues in every form” .Radionicu vodi  Jurica Leikauff u četvrtak 17.08. od 18:00 h .

Nakon radionice  nastupit će  mlada glazbenica Staša Kukić i njezin tata Predrag Kukić! Staša je mlada glazbenica, polaznica 3.razreda Glazbene gimnazije u Požegi, i uz flatu  svira još gitaru i klavir, međutim, velika ljubav joj je pjevanje.

Do sada je nastupala sa Big Bandom Požega nekoliko puta, bila gošća Nini Kraljić na solističkom koncertu, nastupala na različitim eventima i promocijama.

U posljednje vrijeme nastupa sa tatom Predragom, gitaristom, sa kojim i dijeli veliku ljubav prema istoj vrsti glazbe.

Koncert počinje u   20:30 sati u Društveno-kulturnom centru Daruvar.

Uz ostale rock grupe koji će ove godine gostovati, svakako najveća glazbena poslastica je domaći band COTA G4 . Kultni Daruvarski rock band Cota G4 koji ove godine slavi 25 godina vraća se u svoj grad u sklopu turneje „Mjesečeva kći“ te će predstaviti pjesme sa istoimenog albuma, uz najpoznatije pjesme cijele karijere banda.

Cota nastupa u petak u 18.8. od 23 sata !

Više pročitajte u novom 161. broju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika, koji izlazi 24. kolovoza