Nogometna prvenstva seniorskih i liga mlađih uzrasta u kojima participiraju klubovi Bjelovarsko-bilogorske županije sve su bliže, a dok se lopta u njima ne zakotrlja, odnosno dok momčadi ne krenu u prikupljanje bodova vrijeme se, osim mukotrpnim treninzima popunjava mnoštvom turnira. Tako će se jedan održati i na igralištu NK Sloga Žir, na bjelovarskoj Križevačkoj cesti, u subotu – 26. kolovoza.

Riječ je o malonogometnom turniru mlađih kategorija pod nazivom „Žir 2023.“. Pravo nastupa imaju maleni nogometaši rođeni 2013. i 2014. godine, dakle U11 te U13 – godište 2011. i 2012. Važno je napomenuti da će se igrati sustavom 6+1, a iznos kotizacije je 50 eura po momčadi. Prijave još uvijek traju i sve potrebne informacije možete dobiti na broj mobitela: 099/2373-132 (Vjekoslav) ili na mail: nkslogabj@gmail.com.

Stoga, ukoliko ste ljubitelj ovakvih događanja, navedene subote – 26. kolovoza zaputite se u „Žir“ te svjedočite sportsko-zabavnim sadržajima. Organizatori su pripremili za svakoga ponešto, pa zasigurno nećete požaliti odlučite li se doći – bilo da je to u svojstvu natjecatelja, vatrenog navijača ili neutralnog gledatelja.