17.6 C
Bjelovar
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Završeni radovi u sportskoj dvorani Daruvar

Nove vijesti

Završeni su radovi na zamjeni sportskog poda i drenaže Gradske sportske dvorane u Daruvaru.

Ukupna vrijednost radova iznosila je 193.894,67 eura, od čega Ministarstvo turizma i sporta sufinancira iznos od 67.919,32 eura, a Grad Daruvar ostatak do punog iznosa. Nakon izvedenih radova Gradska sportska dvorana ima potpuno novi sportski pod (parket) najviše kvalitete koji će biti značajno sigurniji i pogodniji za korištenje sportaša i koji će omogućiti održavanje sportskih priredbi najvišeg ranga, kao i za sve učenike naših srednjih škola, sportske klubove i djecu, mlade, rekreativce.

Gradonačelnik Damir Lneniček:

–Nakon tri mjeseca, radovi su završeni. To znači da od jeseni ovu dvoranu mogu koristiti, kako naša djeca, tako i svi daruvarski gosti-sportaši. Međutim, ovdje priča sanacije ne završava jer smo se prijavili i na projekt za energetsku obnovu i u nadi da će biti pozitivno riješeno. Tek tada će priča biti kompletirana – zaključio je daruvarski gradonačelnik.

Grad Daruvar odvaja značajna sredstva za gradski sport i poboljšanje gradske sportske infrastrukture i ovo je nakon Projekta sanacije borilišta „Sokol“ još jedan značajan korak u tom smjeru.

Tekst: Vlatka Babić

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika