20.6 C
Bjelovar
Četvrtak, 21 rujna, 2023
spot_img

Najava rock spektakla u Bjelovaru: Rock festival „Zbrda zdola“ – 15. i 16. rujna

Nove vijesti

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar s ponosom najavljuje rock festival “Zbrda zdola” koji će se održati 15. i 16. rujna u  Bjelovaru na Trgu hrvatskih branitelja (Bjelovarčanima poznato kao popularni Radićev).

Ovaj spektakularni dvodnevni događaj ima za cilj ponovo oživjeti rock glazbu na bjelovarskoj sceni te privući mlade generacije i sve ljubitelje rocka na jedinstveno putovanje kroz glazbenu povijest i kulturu. Festival je s ponosom podržan od strane Ministarstva kulture i novih medija te Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije.

“Zbrda zdola u Bjelovaru” donosi uzbudljiv spoj energičnih izvođača, nezaboravnih rock riffova i raznovrsnih popratnih događanja tijekom oba festivalska dana. Prava je prilika da se prisjetimo dana kada je rock bio neodoljivo prisutan u svakom koraku Bjelovara te da istinski uživamo u glazbi koja je oblikovala generacije.

Cilj ovog događaja je vratiti rock na bjelovarsku scenu, potaknuti interes mladih generacija i upoznati ih s istinskom energijom rock glazbe. Također, želimo pružiti svim ljubiteljima rocka priliku da se prisjete dana kada je rock prašio Bjelovarom.

–Naš cilj je osvježiti rock scenu Bjelovara i privući mlade, ali i sve generacije koje dijele strast prema rock glazbi. Festival će obuhvatiti raznolike glazbene žanrove i stvoriti nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Očekujemo da će Radićev postati epicentar rock kulture tijekom ovog spektakularnog vikenda – ističe Ivana Hrpalo, ravnateljica Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar.

Iako detalji o izvođačima još nisu otkriveni, organizatori obećavaju iznenađenja koja će oduševiti publiku. Posjetitelji su pozvani da pažljivo prate objave na društvenim mrežama festivala kako bi saznali više o izvođačima, popratnim događanjima i svim uzbuđenjima koja su nam pripremili.

Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog rock doživljaja! Rock festival „Zbrda zdola u Bjelovaru” donosi nevjerojatnu glazbu, povratak u prošlost i sve što je potrebno da se ponovo osjeti kako je rock prašio Bjelovarom.

Za dodatne informacije i najnovije vijesti, pratite nas na:

FB: https://www.facebook.com/festival.zbrdazdola

IG: https://www.instagram.com/zbrdazdola_rockfestival/

Izvor: Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika