Završen je ovogodišnji foto natječaj „Volim svoju županiju 2023“, a najviše prijavljenih fotografija stiglo je upravo iz Bjelovarsko-bilogorske županije točnije njih 76. Svi ljubitelji fotografije, bilo da se radi o profesionalnim ili amaterskim fotografima pozvani su da se prijave na ovaj natječaj. Cilj natječaja bio je pokazati detalj, motiv, posebnost svakog kraja Hrvatske.

Pristiglo je više od 780 fotografija, od kojih 22 najbolje postaju dio postava putujuće izložbe. Od 76 prijavljenih fotografija iz naše županije stručni žiri na čijem čelu je fotografkinja Mare Milin kao najbolju fotografiju iz Bjelovarsko-bilogorske županije izabrao je fotografiju autorice Danijele Crnički s temom roda, naslova „Ljubav u zraku“. Fotografija je nastala u samom središtu Garešnice, s balkona njezinog stana.

Za najbolju fotografiju natječaja izabrana je fotografija autora Mirka Hanžekovića iz Koprivničko- križevačke županije, naziva „Na kraju dana“. Drugoplasirana je fotografija „Bura“, Katice Mustapić, iz Zadarske županije, dok trećeplasiranu, „Magleno jutro na Korani“ potpisuje Dinko Neskusil iz Karlovačke županije.