Rukometašice Bjelovara još neko vrijeme će provesti na zasluženom odmoru prije početka priprema za novu sezonu u kojoj će još jednom „ganjati“ treće mjesto u nacionalnom prvenstvu, odnosno obranu istoga, ali i što bolji plasman u Kupu RH te EHF Eurokupu. No, odmora nema za klupsku upravu koja mukotrpno radi na dovođenju novih pojačanja, a prvo koje je službeno predstavljeno je šesnaestogodišnja Lea Smiljanec. Riječ je o mladoj, izrazito talentiranoj igračici na poziciji lijevoga krila koja u rukometni grad stiže iz druge momčadi koprivničke Podravka Vegete u čijem je dresu prošle sezone, participirajući u Drugoj hrvatskoj ženskoj rukometnoj ligi sveukupno postigla fantastičnih 145 pogodaka.

Dakle, Smiljanec je tim učinkom predvodila koprivnički juniorski sastav uz napomenu kako ima iskustva i u mlađe kadetskoj reprezentaciji Hrvatske, ali se može pohvaliti i time da se našla na popisu hrvatske ženske kadetske reprezentacije, pa i na prvoj fazi priprema uz suigračice i izbornika Vedrana Krkača. Bilo je to u sklopu priprema za EP koje će se od 3. do 13. kolovoza održati u Crnoj Gori. Ovome treba dodati da je ŽRK Bjelovar za sada napustila samo Lucija Ivanda, pa je upravo to razlog dolaska mlade Lee te joj čelnici novoga kluba žele srdačnu dobrodošlicu.

Podsjetimo, Bjelovarčanke će premjerno ovosezonsko okupljanje imati 1. kolovoza (utorak) u dvorani Europskih prvaka i sve što će se događati tada, ali i u budućem razdoblju u redovima najboljeg sportskog kolektiva Bjelovarsko-bilogorske županije pratit ćemo s velikim zanimanjem.