Udruga Sv. Margareta iz Dubrave organizirala je akciju s ciljem prikupljanja donacija za pomoć Željki Katalenić, mladoj djevojci koja se bori s teškom bolešću. Predsjednica udruge, Mira Turk, pozvala je članice udruge i sve ljude dobre volje da se uključe u ovu hvalevrijednu akciju.

Akcija prikupljanja pomoći ima za cilj financijsku podršku za liječenje i oporavak Željke Katalenić. Svi koji žele sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji mogu izvršiti uplatu na objavljeni broj računa. Dodatno, Udruga Sv. Margareta organizirat će skupljanje donacija na lokacijama voćarne Matulić i knjižare Fenikx – Badrov. Kutije za prikupljanje donacija bit će zatvorene, što omogućuje svakome da donira koliko god može i želi. Nakon završetka prikupljanja, članovi udruge osobno će dostaviti zatvorene kutije s donacijama Željki i njezinim roditeljima.

Predsjednica Mira Turk istaknula je da nema ograničenja koliko se treba donirati, svaki euro može biti od pomoći te da je svaki prilog dobrodošao. Građani Dubrave već mnogo puta su pokazali svoju velikodušnost i podršku u sličnim situacijama. Nadamo se da će ovoga puta odaziv biti jednako velik i da ćemo zajedno uspjeti prikupiti potrebna sredstva.

Podatci za uplatu:

Željka Katalenić

Dapci 150

IBAN HR9824020063210812530

(Erste banka)

Svrha uplate: Donacija za pomoć pri liječenju