Uzbudljivo natjecanje u lovu ribe udicom na plovak održano je u subotu na farkaševačkom ribnjaku. Natjecatelji su pokazali svoje vještine i strast prema ribolovu dok su se borili za prestižne titule.

Ukupno je sudjelovalo 15 ekipa, odnosno 30 ribiča, koji su bili podijeljeni u dva sektora.

U sektoru A, Dejan Opačić osvojio je prvo mjesto. Franjo Fišer je zauzeo drugo mjesto, dok je Antonio Rašić zasluženo osvojio treće mjesto. Vedran Šuc je završio na četvrtom mjestu.

S druge strane, u sektoru B titulu najboljeg je ponio Žarko Tadić, Mihael Truščec je završio natjecanje na drugom mjestu, dok je Mladen Rašić osvojio treće mjesto. Danijel Šaško je zauzeo četvrto mjesto.

Ekipno natjecanje također je bilo neizvjesno i napeto. Poljoprivredno gospodarstvo Švec postiglo je izvanredan uspjeh i zasluženo osvojilo prvo mjesto. ŠRU Vukšinac je zauzeo drugo mjesto, dok je Črnec Gradec osvojio treće mjesto.

Najveći ulov turnira imao je Dejan Opačić, koji je s ponosom primio pobjednički pehar. Općinski načelnik Matija Copak osobno je uručio pobjedničke pehare i medalje najboljima, čestitajući im na njihovom trudu i uspjehu.

Ovo natjecanje u lovu ribe udicom na plovak u Farkaševačkom ribnjaku pružilo je ne samo uzbuđenje i rivalstvo, već i priliku da se ljubitelji ribolova okupe, podijele iskustva i uživaju u zajedničkom hobiju. Sigurno je da će se natjecatelji s radošću sjećati ovog događaja i s nestrpljenjem čekati sljedeću priliku za pokazivanje svojih vještina i strasti prema ribolovu.