Ove jeseni, točnije dva vikenda u nizu (9. i 10. te 16. i 17. rujna) će biti nastavljena tradicija rukometnog turnira mlađih muških uzrasnih kategorija „Bjelovarski Kesizubac“, a bit će to njegovo sedmo izdanje. Tako će se u tri bjelovarske dvorane ponovo okupiti sve ono najbolje što ovoga trenutka, kada je u pitanju pomladak može ponuditi sport koji je grad Bjelovar proslavio u prošlom stoljeću, ali i sport u kojemu je Hrvatska dugi niz godina na reprezentativnom planu lučila zapažene rezultate. Da budemo još precizniji, u rukometnom gradu, kako se Bjelovar od milja naziva, svoje rukometne sposobnosti će prezentirati četiri uzrasne kategorije.

9. rujna (subota) na parkete će izaći momčadi U13, odnosno dječaci rođeni 2010. godine i mlađi. Dan kasnije, dakle u nedjelju – 10. rujna publici će se predstaviti mladi rukometaši U17, odnosno uzrast 2006. godište i mlađi, da bi 16. te 17. rujan donio odigravanje utakmica u U15 kategoriji (2008. godište i mlađi) te U11 što je 2012. godište i mlađi. Organizator ovog hvale vrijednog događaja je RK Bjelovar uz napomenu kako će najbolji sastavi biti nagrađeni peharima i diplomama. Sve će biti održano prema važećima pravilima Hrvatskog rukometnog saveza, dok je važno napomenuti i da je tijekom cijelog turnira osigurana liječnička služba. Isto tako, pravdu će dijeliti aktivni suci, članovi Zbora rukometnih sudaca Bjelovar.

Obzirom na sve navedeno, već sada smo sigurni da će turnir biti izuzetno kvalitetan te da će svi posjetitelji moći uživati u vrhunskim potezima svih aktera. Također, kao zaključak ove najave preostalo nam je još kazati vam kako se momčadi mogu prijaviti do 15. kolovoza, a uplata kotizacije vrši se najkasnije do 4. rujna. Prijave se zaprimaju na email: davorlamza@gmail.com ili na broj mobitela: 095/904-0165. Dobrodošli u Bjelovar.