Na izvanrednoj izbornoj skupštini NK Garić iz Garešnice, člana 4. HNL BJ-KC-VT, za novog predsjednika kluba izabran je Željko Ščuković, dosadašnji član klupske uprave. Za dopredsjednike su birani Željko Rijetković i Mladen Greidl, a za tajnika Bojan Žalac. Izabrani su i novi izvršni te nadzorni odbor kluba.

Tom prigodom dosadašnji predsjednik kluba Miroslav Gerstner podnio je izvješće o radu u ovom dijelu godine. Kako je rekao u tom periodu proveden je niz radnih akcija, među kojima i uređenje ograde oko igrališta, fitnes centra te svlačionica. Zahvalio je članovima izvršnog odbora i podupiručim članovima na odličnoj organizaciji domaćih utakmica,  govorio o uspješnom radu škole nogometa te dobrom rezultatu seniora koji su prvenstvo završili na 9. mjestu. U tom periodu, naglasio je, uspješno su organizirani i tradicionalna klupska fešta Plava noć te proslava 100. godišnjice kluba.

Na skupštini je član klupske uprave Marko Milinković, koji posljednjih 35 godina aktivno radi i pomaže klub, proglašen počasnim članom NK Garić. Novi predsjednik Željko Ščuković dugogodišnji je sportski djelatnik koji se u svom dosadašnjem radu već dokazao na raznim dužnostima u nogometu. On se članovima skupštine zahvalio na izboru i rekao da će nastojati da Garić i dalje ostane uspješan, a jedan od prioriteta u radu bit će daljnji napredak Garićeve škole nogometa. Više u novom broju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika.