Čazmanske Komunalije bogatije su za novo vozilo za prijevoz otpada. Kako nam je rekao direktor Komunalija Želimir Curiš, njegova vrijednost je 150 tisuća eura, a razlog nabave je dotrajalost voznog parka. Ovo novo vozilo predstavlja korak naprijed u modernizaciji i unaprjeđenju komunalnih usluga koje pruža čazmansko komunalno poduzeće.

Curiš je objasnio da je nabavka novog vozila postala nužna zbog dotrajalosti postojećeg voznog parka. “Imamo i kamione starosti 30 godina, ali također posjedujemo i nekoliko novijih vozila. Nažalost, jedno od novijih vozila trenutno je izvan pogona zbog kvara, što nas je prisililo da obnovimo naš vozni park”, izjavio je Curiš.

Ova investicija ne samo da će omogućiti pouzdanu uslugu odvoza otpada, već će također omogućiti poboljšanje svih komunalnih usluga koje Komunalije pružaju svojim građanima. “Planiramo obnoviti i vozni park iz svih djelokruga usluga koje obavljamo kako bismo osigurali bolju kvalitetu usluga na zadovoljstvo naših korisnika”, dodao je Curiš.

Novo vozilo za prijevoz otpada predstavlja samo jedan od koraka koje Komunalije poduzimaju u cilju modernizacije i unaprjeđenja poslovanja. Očekuje se da će ova investicija rezultirati poboljšanjem učinkovitosti prikupljanja i obrade otpada, a Komunalije će nastaviti ulagati u razvoj i modernizaciju svojih djelatnosti kako bi osigurale da građani Čazme imaju pristup visokokvalitetnim komunalnim uslugama. Nova nabavka vozila za prijevoz otpada samo je jedan od koraka prema ostvarenju tog cilja.