Daruvar je bogatiji za još jednu  privatnu Polikliniku. Njen vlasnik – direktor je Alen Baščevan.

Nova firma, a u budućnosti Poliklinika ,kada se za to steknu uvjeti koje propisuje ministarstvo, baviti će se fizikalnom terapijom  predoperativnom i postoperativnom rehabilitacijom ,razvojnim poremećajima kukova kod djece, uz fizioterapeuta  za hitne intervencije, bit će tu i malo estetike  a u najboljem slučaju i ortodont kojega u Daruvaru nemamo .

Smještena u samom centru Daruvara, u prostoru u kojemu je do nedavno bila izmještena Erste banka ,buduća Poliknika  Epona d.o.o. s namještanjem prostora započinje u ponedjeljak.

Vlasnik Alen Baščevan ,inače magistar kineziologije,  bivši političar ,dožupan a pod zadnje ravnatelj Suvenira s kojega je svojevoljno odstupio s promjenom vlasti povukao se tada na porodično imanje koje održava zajedno sa majkom.

45 hektara u ekološkim nasadima lješnjaka,kestena i oraha ,35 magaraca Baščevan kaže neće napustiti, nego će nastaviti obrađivati, a čvrsto vjeruje kako će  i na novom poslu uspješno  poslovati tim više što će vrlo usko surađivati s bratom koji već godinama ima sličnu Polikniku  u Zagrebu.