20.6 C
Bjelovar
Četvrtak, 21 rujna, 2023
spot_img

Košarkaški turnir “FIBA 3×3 Bjelovar” završen spektakularnim koncertom

Nove vijesti

Pobjednici svih kategorija na trećem izdanju fantastičnog košarkaškog turnira u bjelovarskoj sportskoj šumici Borik su poznati, a ovogodišnji trodnevni spektakl okončan je sinoć – nedjelja, 9. srpnja odličnim koncertom Tribute benda Đorđe Balašević. Da budemo precizniji, kultne hitove velikog srpskog kantautora izvodili su članovi bjelovarskog Ringišpil benda predvođeni svojim frontmenom Davorom Lovrićem.

Priča je započela u 21 sat bez prestanka trajući sve do ponoći uz naglasak kako je mnogobrojna publika uistinu mogla uživati. Ovaj navod dokazuje i činjenica da su se Lovrić te njegovo glazbeno društvo nekoliko puta vraćali na improviziranu pozornicu koja se nalazila na košarkaškom igralištu bjelovarske sportske ljepotice.

Svi okupljeni od početka do kraja su u glas pjevali mnoge Balaševićeve bezvremenske balade, pa je još jednom dokazano da majstori svog zanata, što je popularni „Đole“ nedvojbeno bio, nikada ne umiru. Stoga se možemo samo nadati da će u budućnosti biti još više ovakvih bendova, a isto tako, već sada se veselimo idućoj godini kada će na bjelovarskom Boriku, u to ne sumnjamo niti najmanje biti priređen novi sportsko-zabavni spektakl.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika