Školarci trenutačno uživaju u zasluženom godišnjem odmoru. Za one koji imaju višak slobodnog vremena a manjak fizičke aktivnosti evo dobrog prijedloga koji dolazi iz Udruge mladih Nada Daruvar. Oni pozivaju na odbojku –izvoditelj projekta Tea Ljevaković:

– Udruga mladih Nada nastavlja u provedbi projekta naziva „Kako reći ne“ a koji se odnosi na prevenciju od ovisnosti. Ovoga puta pozivamo mlade da nam se pridruže u igranju odbojke na pijesku. Iako kroz projekt imamo u planu upoznavanje i s ostalim sportovima ,tenisom, planinarit ćemo, održat ćemo fitnes radionicu,radit ćemo i s djecom a u završnici je  planiran i koncert .

U provedbi  projekta „Kako reći ne“  koji poziva na prevenciju od ovisnosti, organizirane su već i druge aktivnosti poput predavanja poznatog Slavka Sakomana za učenike osnovnih i srednjih škola, parlaonica-rasprava za učenike osmih razreda, provedeno je i interaktivno predavanje na temu moderne ovisnosti za učenike šestih razreda. 

Ovaj projekt je odobren od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade s financijskom potporom u iznosu od 75 tisuća kuna.

Više u novom broju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika.