13.7 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023
spot_img

Ljeto u Farkaševcu: Doživite najveću manifestaciju općine s izvanrednim programom

Nove vijesti

Manifestacija Ljeto u Farkaševcu je pred vratima. Iz godine u godinu ova manifestacija koja je vezana uz proslavu Dana Općine Farkaševac privlači sve veći broj gostiju i to ne samo s područja Općine Farkaševac već i iz okolnih gradova i općina.

– Radimo na tome da svake godine sve više proširimo i poboljšamo. I ove godine se možemo pohvaliti da smo manifestaciju podignuli na jednu višu razinu. Ove godine smo kao novost uveli na našem ribnjaku u Farkaševcu natjecanje u ribolovu za djecu, odnosno prvi Dječji kup općine Farkaševac u lovu ribe udicom na plovak te prvo natjecanje u kuhanju kotlovine. Ideja je bila da zapravo popunimo i nedjelju nasuprot subote koja je već daleko poznata po našoj fišijadi i seniorskom natjecanju u ribolovu. Ono što je još novost je što će se u subotu i nedjelju održavati i Festival igračaka u samom centru Farkaševca gdje će naši najmlađi posjetitelji moći uživati sa svojim roditeljima u potpuno besplatnom sadržaju za sve, najavljuje općinski načelnik Matija Copak i dodaje kako je i ove godine naglasak  stavljen na gastronomiju.

–  Ono najbitnije što možemo istaknuti jest da će se peći šest divljih svinja na ražnju koje će biti dostupne za sve naše posjetitelje. To će se realizirati u subotu, a također u 14 sati počinje podjela fiša koja će biti na ribnjaku. U nedjelju podjela kotlovine će se realizirati na ribnjaku u u 19 sati, rekao je Copak.

Za dobru i veselu atmosferu „Ljeta u Farkaševcu“ pobrinut će se čak 5 bendova, pa će tako nastupiti Grupa Kings, Bosutski bećari, Druga dimenzija, Svita i MAX 5. I ono najvažnije Ljeto u Farkaševcu održava se od petka, 14. srpnja do nedjelje 16. srpnja.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika