U subotu, na ribičkom kompleksu Vustje u Čazmi, održat će se 2. KIDS PLAY FEST, festival posvećen isključivo djeci i njihovoj zabavi. Ovaj program donosi niz sadržaja koji će razveseliti najmlađe posjetitelje, omogućujući im da uživaju u različitim aktivnostima tijekom cijelog dana.

Jutro i popodne obilovat će raznovrsnim igrama koje će zadovoljiti sve dječje želje i potrebe.

– Pozivamo sve drage mališane i njihove roditelje da sudjeluju u nizu zanimljivih igara koje su pripremljene posebno za njih. Na raspolaganju će im biti zip line za adrenalinsko iskustvo, radionice za kreativnu zabavu te igraonice za beskrajno veselje, rekla je Ivana Sabljak Murlin, direktorica Turističke zajednice grada Čazme.

– Osim uzbudljive vožnje zip lineom i vlakićem koji će ih provozati okolicom Vustja, mališani će se moći okušati i na našim poligonima Airsofta te na vatrogasnom poligonu. Tu će biti i mogućnost vožnje čamcem po jezeru. Za djecu i njihove roditelje smo pripremili i nagradne igre kako bi ovo iskustvo bilo još zabavnije. Ne smijemo zaboraviti ni naše male sladokusce, jer ih očekuje besplatna podjela palačinki. Također, bit će dostupna i ugostiteljska ponuda hrane i pića kako bi svi mogli uživati tijekom ovog jedinstvenog dana, dodala je Sabljak Murlin.

Organizacija ovog događaja je plod zajedničkog rada Turističke zajednice grada Čazme, Dječjeg vrtića Pčelica, Javne vatrogasne postrojbe Grada Čazme i Vatrogasne zajednice, te Centra za kulturu Grada Čazme.

2. KIDS PLAY FEST započinje u 9:00 sati i trajat će sve do 18:00 sati. Pozivamo sve roditelje i njihove male avanturiste da se pridruže ovom  događaju i provedu jedan zabavan dan ispunjen smijehom, igrom i srećom na predivnom ribičkom kompleksu Vustje u Čazmi.