-2.9 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Čazmansko Bio-kupalište, raj za ljubitelje plivanja i zabave

Nove vijesti

Kupališna sezona na čazmanskom biološkom kupalištu započela je prije desetak dana, a prema riječima Dajane Petrine, upraviteljice Bioparka Čazma, sezona je krenula odlično. Prvi dan je bio posebno privlačan jer je bio organiziran besplatan ulaz, što je privuklo veliki broj ljudi koji su bili zainteresirani vidjeti kako biološki bazen izgleda ove godine.

Nakon prvog dana, interes za biološkim bazenom se nastavio povećavati, a posjetitelji su izrazili zadovoljstvo putem recenzija i poziva koje svakodnevno dobivaju iz drugih dijelova Hrvatske. Petrina ističe da se očekuje iznimno dobra sezona.

Ulaznice za bazen i dalje su među jeftinijima u okruženju, a uključuju korištenje ležaljki i suncobrana, bez dodatne naplate. Tijekom radnog tjedna, cijena ulaznice za odrasle iznosi 3 eura, dok je za djecu 2 eura. Važno je napomenuti da nakon 18 sati cijena ulaza iznosi 2 eura za odrasle i 1,5 eura za djecu. Vikendom i praznicima, cijena ulaznice tijekom cijelog dana će biti 5 eura za odrasle i 4 eura za djecu.

Na Biološkom kupalištu posjetiteljima su na raspolaganju i razni drugi sadržaji, poput ugostiteljske ponude, igrališta za djecu i igrališta za odbojku na pijesku. Ove godine, na kupalištu je postavljen razglas te su dostupni i vanjski tuševi uz već postojeće unutarnje tuševe.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika