Članice i članovi bjelovarskog plesnog kluba „H-8“ i bjelovarske mažoretkinje uspješno su završili ovu sezonu. Tome u prilog ide činjenica što su plesačice te plesači standardnih i latinsko-američkih plesova participirali na posljednjem ovosezonskom natjecanju u Osijeku – Državnom prvenstvu, a u kombinaciji 10 plesova, u velikoj konkurenciji ostvarili su dobre rezultate. Koliko je bilo teško od četvrtfinala doći do polufinala najbolje dokazuju žuljevi koje imate priliku vidjeti na fotografiji.

Nadalje, plesači hip-hopa te jazz dancea svoje plesne korake, odnosno koreografije prezentirali su u Varaždinu na „Dancing Steps Openu“, dok su bjelovarske mažoretkinje posljednji natjecateljski vikend prije zasluženog odmora provele na smotri mažoretkinja u Jastrebarskom. One su tamo, uz prezentaciju svojih koreografija imale prigodu upoznati nove prijatelje te se svesrdno družiti.

Kao zaključak ove kratke plesne priče kažimo kako je nastavak treninga predviđen krajem mjeseca kolovoza, a iz bjelovarskog plesnog kluba „H-8“ već sada sve zainteresirane pozivaju da se pridruže. Sve informacije se mogu dobiti na broj mobitela: 092/176-7466.