Soccer football field grass line ball

U Brezovcu, na tamošnjem malonogometnom igralištu „Grizli“ je jučer – nedjelja, 25. lipnja završeno 25. izdanje mega popularnog i već nadaleko poznatog malonogometnog turnira ulica. Isti je i ove godine organizirao NK BŠK Brezovac, a obzirom na ipak nešto manji broj ekipa – njih šest sistem igre je bio ligaški. Dakle, igrao je svatko sa svakim te su prva četiri sastava izborila prolazak u polufinale. Također, treba naglasiti kako je prvoplasirana momčad igrala s četvrtoplasiranom, dok su drugoplasirani snage odmjerili s trećeplasiranima.

Tako je Koestlin rezultatom 3:1 bio bolji od Roditelja U9, a članovi ekipe zanimljivoga imena – Zatvor su se pokazali uspješnijima u raspucavanju penala od Auto Luke. Regularni dio je okončan 2:2, da bi potom „zatvorenici“ slavili s 2:1, odnosno ukupnih 4:3. Ovakav rasplet je za treću poziciju donio utakmicu između Auto Luke i Roditelja U9, a ista je obilovala pogocima. Naime, ta je priča zaključena ishodom 3:3, dok su zatim, prilikom raspucavanja više mirnoće imali članovi Roditelja U9. Oni su poentirali dvaput, pritom primivši samo jedan gol tako došavši do brončane medalje.

Također, i veliko finale je bilo puno napetosti. Vodila se ogromna borba kako se i očekivalo, a naposljetku, s minimalnih 1:0 bolji su bili Koestlinčani. Nikako se ne smiju zaboraviti niti pojedinačne nagrade. Najboljim igračem je proglašen „zatvorenik“ Zoran Došen, dok je najbolji vratar super iskusni Ivan Čale – čuvar Koestlinove mreže. Dakle, okupljeno gledateljstvo je moglo uživati u brojnim vrhunskim potezima nogometnih majstora i sada vam, u očekivanju idućeg, nadamo se brojnijeg izdanja ovog događaja donosimo sva imena pobjedničke, ali i ekipe finalista.

Koestlin: Ivan Čale, Darko Coha, Davor Tepeš, Franc Žalac, Josip Račan, Danijel Major, Davor Cvjetković, Davor Bartolec – Sampras, Zoran Ivanić, Kristijan Kušec.

Zatvor: Mladen Hajtić, Zoran Došen, Goran Sabljić, Domagoj Nenadović, Mihael Zadravec, Zoran Sabljić, Dalibor Pavličić, Ranko Kesić.

Također, treba reći i to da rukovodstvo brezovačkog županijskog prvoligaša želi brz oporavak te što brži povratak na terene Alenu Stankericu koji je ovom prilikom, kao igrač Poštara u jednom duelu zadobio tešku ozljedu. Naime, došlo je do puknuća obje kosti u potkoljenici.