Jedna od aktivnosti koju NK Dubrava provodi u sklopu obilježavanja svoje 100. obljetnice je i Noćni malonogometni turnir Dubravskih 100 koji se danas i sutra igra na umjetnoj travi.

–  Sam naziv govori da se radi o proslavi 100. godišnjice postojanja nogometnog kluba Dubrava. Imat ćemo 16 ekipa, turnir je noćnog karaktera. Počinje od 17 sati, što je dobro da se izbjegnu ove aktualne vrućine. Turnir se održava na umjetnoj travi, što je isto malo specifično za naš kraj. Nadamo se da ćemo dostojno proslaviti 100. godišnjicu postojanja Nogometnog kluba Dubrava i dalje nastaviti tradiciju stoljetnu tradiciju igranja igranja nogometa u Dubravi, rekao je predsjednik kluba Ante Grizelj.

 Osigurane su i bogate nagrade, 1 000 eura je prvo mjesto, 400 eura za drugo mjesto i 200 eura za treće. Inače, obilježavnanje 100. Obljetnice NK Dubrava proteže se kroz cijelu godinu. Sve je započelo u trećem mjesecu izdavanjem prigodne razglednice i prigodnog žiga, a završit će se krajem godine svečanom sjednicom i izdavanjem  monografije.

–  Nogometni klub Dubrava danas igra u prvoj županijskoj ligi. Broji preko 120 registriranih igrača  u sedam kategorija. Imamo ambicije u budućnosti i klub dići na jednu višu razinu i igračkim kadrom, ali i razinom natjecateljske lige, dodao je Grizelj.