Danas je u Čazmi odigran 11. Memorijalni turnir Dominik Deželić u spomen i sjećanje na tragično preminulog mladog igrača Škole nogometa NK Čazma Dominika Deželića.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa uzrasta U-11 , pa su tako snage odmjerile ekipe ivanićkog Naftaša, Sloge iz Križa, brezovačkog BŠK-a, ždralovačke Mladosti, Kloštra, Bilogorca i dvije ekipe domaćina, Čazme. U sklopu turnira i danas su Dominikovi prijatelji s kojima je igrao odigrali revijalnu utakmicu.

Podsjetimo, sam turnir inicirao je prije 11 godina Dominikov trener Milan Tkalčević s Nevijom Birtom i ostalima iz NK Čazma. Turnir svake godine s tribina s puno emocija prate i Dominikovi roditelji Kristina i Tihomir, a tako je bilo i ove godine kada su na kraju najboljima dodijelili zaslužene medalje i pehare. Nakon što su prošle godine mali Čazmanci zauzeli 3. mjesto, ove godine su u uzbudljivoj finalnoj utakmici pobijedili Slogu iz Križa. Regularni dio finala završio je 1:1, da bi u raspucavanju penala više sreće imali Čazmanci i nakon što su osvojili ove godine prvenstvo, osvojili su i ovaj turnir koji ima posebnu važnost za NK Čazma. Treće mjesto su pobjedom nad ivanićkim Naftašem osvojili mali nogometaši ždralovačke Mladosti.

Grad Čazma i ove je godine osigurao pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe i najboljeg strijelca, a sam turnir otvorio je vijećnik Gradskog vijeća Jurica Jurina.