Čazmansko biološko kupalište, jedinstveno u Hrvatskoj, otvara svoja vrata za kupače sutra, najavila je Dajana Petrina, voditeljica Bioparka Čazma. Kupalište se prostire na površini od 1 500 četvornih metara i sastoji se od tri dijela s različitim dubinama, od 35 cm do 3 metra, pružajući mogućnosti za plivanje i opuštanje različitim uzrastima.

Uz sam bazen, posjetitelje će dočekati uređeno sunčalište s velikim brojem suncobrana te kabine za presvlačenje, osiguravajući udobnost i praktičnost za sve posjetitelje. Također su dostupni sadržaji kao što su igralište za odbojku na pijesku i dječje igralište, pružajući mogućnost za aktivno provođenje vremena na kupalištu.

-Kupališna sezona službeno započinje sutra, 21. lipnja, s otvaranjem bazena u 15:00 sati. Dostupne su različite kombinacije cijena ulaznica kako bi se zadovoljile potrebe posjetitelja. Tijekom radnog tjedna, cjelodnevna ulaznica za odrasle iznosi 3 eura, dok je za djecu cijena 2 eura. Vikendom, ulaznica za odrasle košta 5 eura, dok je za djecu 4 eura. Uz to, uveli smo jedan novitet, cijene ulaznica od 18 sati su 50 posto povoljnije, ali ta pogodnost vrijedi samo radnim danima, kazala je Petrina.

Novitet ovogodišnje ponude je svakodnevna glazba koja će upotpuniti doživljaj na bazenu. Također su dodani dodatni suncobrani, ležaljke, tuševi te ugostiteljski objekt ove će godine pružiti raznolik izbor hrane.