17.6 C
Bjelovar
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Uz nogomet, grah i pivo, u “Trinaji” je obilježen Dan Bjelovarsko-bilogorske županije

Nove vijesti

Na igralištu s umjetnom travom, pored poznatog bjelovarskog caffe bara „13“, danas je – srijeda, 7. lipnja, povodom Dana Bjelovarsko-bilogorske županije održan malonogometni turnir. Na njemu su svoje sposobnosti prezentirale momčadi: Županije, Grada, svećenika te novinara. Naravno, rezultat je bio u drugome planu, odnosno, najvažnije od svega je bilo dobro se zabaviti.

To je naposljetku i učinjeno, a nakon svih odigranih dvoboja akteri, ali i svi ostali posjetitelji su imali prigodu uživati u besplatnom grahu te pivu. Cjelokupan događaj je protekao u sportskom, fer ozračju, a ipak navedimo da su najbolje poteze na samom terenu pokazali svećenici.

Uostalom, to ne treba niti čuditi obzirom da je riječ o hrvatskoj izabranoj vrsti koja se natječe na mnogim natjecanjima. Za sve one koje zanimaju ishodi kažimo kako su svećenici sa 6:4 savladali selekciju novinara, dok su gradske vlasti bile uspješnije od županijskih s još uvjerljivijih 6:2. Naravno, uz sve navedeno smijeh nije mogao izostati, baš onako kako i priliči ovakvim događajima, a kao zaključak nam je preostalo još samo navesti da već sada jedva čekamo buduća druženja ovoga tipa.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika