Sportska zajednica Grada Bjelovara je danas – utorak, 6. lipnja održala svoju redovnu Skupštinu, a njezino poprište je, s početkom u 18 sati bila velika Gradska vijećnica. Prisutni su bili mnogi predstavnici ovdašnjih sportskih kolektiva, s tim što je glavnu riječ držao predsjednik Željko Maletić. Također, važno je navesti kako su uz njega bili tajnik zajednice, poznati bjelovarski strijelac Bojan Đurković te član radnog predsjedništva Igor Malešević.

Nadalje, Maletić se na samom početku obratio prigodnim riječima pozdravivši sve koji su se odazvali ovom događaju nakon čega je iznio dnevni red. Potom je isti predan na usvajanje. Oko usvajanja nije bilo nikakvih poteškoća obzirom da je jednoglasno usvojen i ono što još treba istaknuti jest to da je, poslije svih formalnosti izneseno financijsko izvješće. Ovaj dio se odnosi na prošlo, ali i buduće razdoblje, s tim što je Maletić ovu brzinsku priču zaključio spomenuvši Mirana Maričića – sportaša prve kategorije te nešto veći broj ovdašnjih sportašica i sportaša koji pripadaju trećoj kategoriji.

Dakle, sve je proteklo po planu pa već sada s ogromnim zanimanjem očekujemo nadolazeće sportske izazove kojima će Bjelovar biti predstavljen na najbolji mogući način. Jer naravno, sportašice i sportaši se ipak najbolje snalaze na borilištima.