Nogometni klub Dubrava ove godine slavi 100 godina neprekinutog rada i djelovanja. Tim povodom klupsko vodstvo na čelu s Antom Grizeljom priredilo je niz aktivnosti kojima će se obilježiti ovako velika i značajna obljetnica. Obilježavanje je započelo u ožujku kada je promovirana prigodna razglednica i žig, a nastavlja se tijekom lipnja revijalnim utakmicama mlađih kategorija, koje su na rasporedu ove subote od 14 sati.

Na teren će prvo prstići koji igraju protiv Škole nogometa NK Naftaš Ivanić, limačima u goste dolaze vršnjaci Vrbovca, dok će pioniri ugostiti HNK Goricu.

-Naši mladi su naš ponos, a njihovi rezultati sve su bolji. Naši limači pod vodstvom trenera Gorana Grgića osvojili su naslov prvaka, kao i juniori. Ti momci koji danas igraju za juniore idućih sezona trebali bi postati nosioci igre u našoj seniorskoj momčadi. Juniori su uz naslov prvaka, ušli i u finale Kupa NS Vrbovec, koje se igra 8. lipnja na Gradskom stadionu u Vrbovcu. Protivnik im je Vrbovec, a to je drugo finale za ovu momčad koju vodi trener Stjepan Babić. Želja je da podignu taj pehar i da osvojimo dvostruki naslov s našim juniorima- govori nam predsjednik najstarijeg nogometnog kluba na vrbovečkom području, Ante Grizelj.

Nakon revijalnih utakmica, 23. i 24. lipnja održat će se i noćni malonogometni turnir, za koji su prijave otvorene.