U okviru proslave stote godišnjice Nogometnog kluba Garić iz Garešnice selekcija toga kluba odigrala je revijalnu utakmicu protiv veterana Hrvatske nogometne reprezentacije. Susret je pripao Vatrenima koji su pobijedili 3:2. Garić je poveo golom Tomislava Golubića u 5. minuti utakmice, a gosti su izjednačili koncem prvog dijela pogotkom Jasmina Agića. Početkom drugog poluvremena Vatreni okreću rezultat u svoju korist pogocima Ante Tomića u 47. i Slavka Prišćana u 51. minuti, a strijelac drugog pogotka za garešnički klub bio je Božidar Vezmar.

     U sastavu Garića igrali su veterani i stariji seniori toga kluba potpomognuti sa županom Markom Marušićem i gradonačelnikom Josipom Bilandžijom dok su ekipu Vatrenih činili igrači hrvatske nogometne reprezentacije iz razdoblja od 1998. do 2018. godine među kojima Mario Mandžukić, Niko Kranjčar, Silvijo Marić, Ognjen Vukojević i drugi. Početni udarac na utakmici izveo je bivši igrač Garića Miljenko Purma.

     Garić će vrijedan jubilej obilježavati raznim događanjima tijekom cijele godine. Uz seniore i mlađi će uzrasti tim povodom odigrati brojne utakmice, održat će se svečana sjednica kluba, a vrhunac proslave bit će 10. lipnja kada će se uz cjelodnevna događanja u garešničkom Športskom parku održati i koncert popularne virovitičke grupe Vatra.