Općina Veliki Grđevac obilježava svoju 30. godišnjicu od osnutka svečanim višednevnim programom, u sklopu proslave Kulturnog ljeta u Velikom Grđevcu. Ova manifestacija trajat će od 27. do 29. svibnja.

Svečana sjednica povodom proslave Dana Općine planirana je za danas, a nakon toga slijedi tri dana ispunjena raznolikim zabavnim sadržajima.

“Željeli smo razveseliti naše mještane s jednim lijepim proslavom i ugodnom zabavom. Grupa Gazde također slavi 30 godina od osnutka, pa je ovo prilika za zajedničko slavlje. Koncert Gazda i grupe Enigma održat će se u subotu, 27. svibnja. U nedjelju, održat će se vrtna zabava uz nastup grupe Druga dimenzija, a 29. svibnja bit će organizirana zabava pod šatorom uz nastup grupe Čista petica. Za najmlađe posjetitelje bit će postavljen i lunapark. Posjetitelji će također moći uživati u ukusnim jelima i pićima te se dobro zabaviti. Vjerujem da će svi pronaći nešto za sebe”, izjavio je načalnik Tomislav Pavlečić.

Općina Veliki Grđevac s ponosom slavi svoju 30. godišnjicu te poziva sve zainteresirane da se pridruže i uživaju u ovim posebnim danima.