-3.2 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Velika proslava stogodišnjice: NK Garić igra protiv veterana Vatrenih u garešničkom Športskom parku

Nove vijesti

NK Garić iz Garešnice ove godine slavi 100. rođendan, a tim povodom u ponedjeljak 29. svibnja s početkom u 17 sati u garešničkom Športskom parku odigrat će utakmicu s veteranima Vatrenih. U tom revijalnom susretu selekcija Garića, koja će biti sastavljena od veterana i seniora toga kluba, imat će priliku odmjeriti snage s legendarnim nogometašima veteranima Hrvatske nogometne reprezentacije.

Iz Garića najavljuju spektakl u kojem će gledatelji imati prilike vidjeti u živo neke od igrača koji su proteklih desetljeća svojim igrama proslavili hrvatski nogomet diljem svijeta. U sastavu Garića, doznajemo, igrat će i Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić, gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija te jedna pjevačka zvijezda Ivan Dečak, frontman grupe Vatra.

Garić će, doznajemo od predsjednika kluba Miroslava Gerstnera, vrijedan jubilej obilježavati raznim događanjima tijekom cijele godine. Uz seniore i mlađi će uzrasti tim povodom odigrati brojne utakmice, održat će se svečana sjednica kluba, a vrhunac proslave bit će 10. lipnja kada će se uz cjelodnevna događanja u garešničkom Športskom parku održati i koncert popularne virovitičke grupe Vatra. Više o tome čitajte u 043 Bjelovarsko-bilogorskom vjesniku.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika