ŽRK Bjelovar nastavlja svoju borbu za treće mjesto Prve hrvatske ženske rukometne lige i ove sezone. Naime, pred izabranicama trenera Daria Obrana je pretposljednje, 25. kolo ovog rukometnog društva, a ono im sutra – subota, 13. svibnja s početkom u 19:30 sati donosi daleko, ujedno i teško gostovanje u Pločama kod momčadi Dalmatinke. Poprište će biti dvorana pločanskog Doma Športova s tim što su Bjelovarčanke na krajnji hrvatski jug otputovale već danas u podne. Dakle, na taj su način još jednom željele iskazati svoju ozbiljnost te to koliko im je ta treća pozicija, pozicija koja vodi u europska nadmetanja važna.

Također, važno u cijeloj ovoj priči jest i to da su ŽRK-ice otputovale kompletne i, bezobzirno na to što će se nešto pitati i domaće rukometašice, koje s klupe predvodi super iskusni Ivan Jerković gošće nose status papirnatog favorita. Međutim, taj status će kapetanica Mirna Gašparović zajedno sa suigračicama morati dokazati i na parketu, a shodno svemu navedenome, sva zbivanja između trenutno četvrtoplasiranog Bjelovara (36 bodova) te sedmoplasirane Dalmatinke koja je do sada sakupila 21 bod ćemo pratiti s ogromnom zainteresiranošću.

Zaključno, ukoliko ste pravi rukometni fanatik, odnosno simpatizer bjelovarskog ženskog rukometnog ponosa zaputite se u Ploče kako biste ovom spektaklu starih rivala prisustvovali uživo. Ukoliko ipak niste u mogućnosti prijenos pratite na internetskim stranicama nacionalnog rukometnog saveza i Bjelovaru šaljite pozitivnu energiju u nastojanju da stigne do toliko željenog trijumfa, odnosno učini još jedan korak ka konačnom cilju.