Nakon Navojčevog performansa zaustavljanja kamiona, kojim je oduševio, ali i nasmijao sve svoje glumačke kolege, pa i ostale prisutne, uslijedilo je ono zbog čega su se svi okupili u središtu grada Bjelovara. Naime, glumci su zauzeli svoja mjesta u udobnim foteljama te na krevetima koji se nalaze u ponudi salona namještaja „San“, da bi potom, oko dvjestotinjak Bjelovarčanki i Bjelovarčana – i malih i velikih iskoristilo prigodu te se fotografiralo s licima koja inače prate na televizijskim prijamnicima.

Isto tako, vodili su se ugodni razgovori, a ove godine, povodom 20. obljetnice BOK-a, za koje se slobodno može ustvrditi da su jedni od najjačih dosad obzirom na imena predstava, samo neki od glumaca koji su se pojavili u izlogu dućana na Lebovićevom šetalištu su: Anja Šovagović Despot, Tatjana Šojić, Ksenija Marinković, Goran Grgić, Kristijan Ugrina, Ognjen Milovanović i Ivan Ožegović.

Valja naglasiti kako su dvojica posljednje navedenih mladi bjelovarski glumci, zasigurno buduće zvijezde ovoga plemenitoga posla. Treba kazati kako su pojedini glumci po prvi puta sudjelovali u svemu ovome – ponajviše oni mlađi, dok se oni stariji mogu pohvaliti činjenicom da su u Bjelovaru gostovali već nekoliko puta. Dakle, ova priča im je itekako poznata te ju je glazbenim brojevima „začinila“ i puhačka sekcija Glazbene škole „Vatroslav Lisinski“ Bjelovar. Zaključno, pročitajte što nam je rekao Goran Grgić.

–Ovo je već jedna velika tradicija na koju dolazim gotovo svake godine. Drago mi je da su ovo Bjelovarčani prihvatili na ovaj način, odnosno u svemu pronašli zezanciju, autoironiju. No, i mi glumci rado dolazimo jer je sve ovo zapravo sjećanje na Špiru Guberinu koji je osmislio ovu jedinstvenu izložbu, a rekao bih kako je ona jedan zaštitni znak ovoga festivala. Dakle, mora se održavati, mora se poštovati i jednostavno, moramo doći ovdje zbog kazališta, samog festivala te našega posla. Smatram da ovo, ali i sva ostala događanja BOK-a moramo čuvati – veselo i s osmjehom na licu nam je govorio poznati hrvatski glumac.