Na području Grada Bjelovara modernizirana je još jedna cesta. Radi se o prometnici koja je poveznica između Ulica Ferde Rusana i Ivana Kozarčanina, ukupne duljine oko 450 metara.

Prvi dio od 100 metara je presvučen završnim slojem asfalta, dok je ostatak ulice djelomično proširen i novo asfaltiran u širini od 5,5 metara. Ukupna investicija za sve radove je oko 80.000,00 eura.

Luka Iličić, vlasnik tvrtke Elektrometal Nova i Sulejman Begić, vlasnik tvrtke BBS zahvalili su Gradu što je na njihovu zamolbu da se riješi problem oko neadekvatne prometnice brzo reagirao.

– Imamo cestu, a nemamo pristup. Prije dva mjeseca smo zamolili zamjenika gradonačelnika i Grad Bjelovar i moram priznati da su gradske službe, zamjenik gradonačelnika i gradonačelnik Hrebak brzo reagirali i odradili sve ekspresno. Moram priznati da smo izuzetno zadovoljni jer ovo je jedna od ljepših i širih cesta u našem gradu, kazao je Iličić.

– Jako nam je smetala prašina, toliko su tu brzo vozili, a cesta je izuzetno bila loša. Bilo je toliko rupa i jama da je to bila sramota da je to u jednom gradu tako blizu centra. Napokon je to riješeno i hvala gradskim čelnicima na tome, dodao je Begić.

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić kazao je kako nije za to da se zahvaljuje Gradskoj upravi na ovakvim stvarima jer oni su tu samo da rade svoj posao.

– Ja se zahvaljujem poduzetnicima koji u ovom gradu zapošljavaju ljude, prije svega Bjelovarčane. Čuli smo da su poduzetnici najavili i nova zapošljavanja što nam je izuzetno drago. Ovu cestu Bjelovarčani zaslužuju i neće se njome koristiti samo poduzetnici, ova cesta je još jedan alternativan pravac koji će rasteretiti prometnice u centru grada, istaknuo je Brajdić.