Taekwondo klub „Fox“ Rovišće postoji već tri godine, a tamošnju ulogu trenera obnaša dvojac Sven Petreković/Andrea Pacadi. Riječ je o bivšim vrhunskim natjecateljima matičnog, bjelovarskog kluba „Fox“. Naglasimo kako rovišćanski klupski ogranak funkcionira zahvaljujući pomoći Općine na čijem je čelu načelnik Slavko Prišćan koji neupitno razumije potrebe sportaša te koji se zajedno sa svojim suradnicima općinskoj mladeži trudi ponuditi što više sadržaja.

Nadalje, obzirom da smo okruženi negativnim trendovima vezanima za mlade, ova Općina i klub nude alternativu. Kroz rekreaciju te sport se može unaprijediti vlastito zdravlje, komunikaciju, družiti se i zabaviti. Također, valja kazati da je klub imao javni nastup na nedavno održanim danima Općine Rovišće gdje su njegovi članovi prezentirali svoje vještine. Sve to na radost svojih roditelja, obitelji te mještana.

Zaključno, upućuje se poziv svim zainteresiranima da se jave na broj mobitela 098/170-1811 (klupski tajnik Feđa Medak), a kako bi postali dio ovog sportskog kolektiva. Dakle, ukoliko ste željni novih iskustava, stjecanja novih prijateljstava, ali i vještina Taekwondo klub „Fox“ Rovišće je pravo mjesto za vas.