11.2 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

Još jedna uspješna ovogodišnja moto alka u organizaciji Moto kluba Bjelovar

Nove vijesti

Subota – 29. travnja je donijela petu po redu, dakle već tradicionalnu moto alku u Grubišnom Polju, koja je održana u organizaciji Moto kluba Bjelovar, a na kojoj su njegovi članovi, uz lijepo vrijeme te odlično društvo nastavili sa svojim sportskim uspjesima. Također, bila je tu i domaća Udruga mladih „Grubiša“, ali i MK Blue Knights Croatia. Pokrovitelj je bio Grad Grubišno Polje uz napomenu kako se u ovoj zanimljivoj priči vozilo u tri klase: jednosjedu, dvosjedu i quadu.

U jednosjedu je nastupilo sedam natjecatelja od kojih je najbolji bio Goran Manestar, srebro je osvojio Damir Turniški, dok je bronca pripala Mariu Šulcu. Svi oni su članovi bjelovarskog MK, a vrijedan spomena je i Ivan Mihelčić iz MK Alka koji je završio četvrtoplasiran pa mu je tako zamalo izmaklo pobjedničko postolje.

Najbrojnija konkurencija je bila ona u dvosjedu gdje je svoje sposobnosti prikazalo 17 moto-alkara, a zlatnu medalju su osvojili Josip Mihelčić te Marko Čelić – obojica iz Moto kluba Alka Spišić Bukovica. Srebro su „naboli“ Ivan Maras i Mario Šulc – članovi MK Bjelovar, dok su broncu kući ponijeli Damir te Saša Turniški – također vatreni vozači iz Bjelovara. „Drvena“ medalja je pripala još jednoj bjelovarskoj kombinaciji – kćeri Ani i ocu Alenu Krce.

Kod quadova je konkurencija bila manja što znači da je nastupilo samo šest posada. Na postolje su kao najbolji stali Andrea Turniški i Mario Šulc (MK Bjelovar), srebro su oko vrata stavili također Bjelovarčani – Dalibor Bartolić te Damir Turniški, treći su bili Marijan Munić i Saša Turniški (ATV Sirački Kumovi), dok su „kratki“ za medalju, odnosno kao četvrtoplasirani ostali Aleksandra Munić te Ivan Maras – kombinacija siračanskih kumova i MK Bjelovar.

Zaključno treba kazati da je ovo već treća ovogodišnja alka u organizaciji Bjelovarčana, a sljedeća je na rasporedu 25. lipnja u Ivanskoj. Riječ je o još jednoj tradiciji do koje svima preostaje trenirati još jače kako bi bili mirne ruke te oštrog oka.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika