Ovogodišnji 2. sajam cvijeća održat će se ove subote, 29.travnja od 8:00 do 17:00 sati na Gradskom trgu u Čazmi.

Od ponude, kako je najavljeno, posjetitelje očekuju gotovo sve vrste cvijeća, od balkonskog, ukrasnog do ukrasnog drveća i grmlja.

– Očekuje nas bogata ponuda cvijeća, sadnica, lončanica, trajnica, sukulenata, ukrasnog bilja, drveća bit će svim posjetiteljima ponuđena jedna bogata i šarolika ponuda, kazala je direktorica TZ Čazma Ivana Sabljak Murlin i najavljuje kako će ove godine ponuda biti veća i bogatija nego prošle.

– Ove godine očekuje nas puno veća ponuda i puno veći broj izlagača. Očekujemo i veći broj naših posjetitelja, zapravo naših kupaca. Sajam će ove godine biti i na većoj površini tako da će prodavači biti i oko trga, dodala je.

Prošle godine održan je prvi sajam i kod građana je izazvao veliki interes tako da u Turističkoj zajednici nije bilo dvojbe hoće li se ovaj sajam ove godine ponoviti.

– Dovoljno govori činjenica da su se naši prošlogodišnji izlagači javljali i prije nego smo krenuli sa samom organizacijom ovog cvjetnog sajma. Svi koji su bili prošle godine najavili su svoj dolazak i ove, naravno uz njih dolaze nam i novi izlagači, rekla je Sabljak Murlin.