Članice i članovi bjelovarskog Taekwondo kluba „Fox“ su minuloga vikenda nastupili na juniorskom prvenstvu Hrvatske koje je održano u Zagrebu te se na jednom mjestu okupilo sve ono najbolje što Hrvatska ovog trenutka ima u ovom borilačkom sportu. U tako jakoj konkurenciji Bjelovarčanke i Bjelovarčani su prezentirali svoje sposobnosti došavši do novih odličnih postignuća.

Ženska ekipa bila je druga za što je kući ponijela zasluženi pehar, Ema Bugarinović je postala nacionalna prvakinja do -55 kilograma, dok je Patrik Hajduković oko svoga vrata stavio još jednu srebrnu kolajnu. On je participirao u kategoriji do -51 kilograma. Njegovim stopama je išla Rea Konjević postavši državnom viceprvakinjom do -44 kilograma, a Viktorija Oslovar je bila brončana. Lucija Hajduković je u ovom društvu, zahvaljujući jednom trijumfu došla u priliku boriti se za plasman od pete do osme pozicije.

Borce je predvodio trener Feđa Medak, a Foksiće su na njihovom putu bodrili roditelji koji svima zajedno pružaju ogromnu potporu i veliki su im vjetar u leđa. Ovome dodajmo kako je Bugarinović proglašena najboljom natjecateljicom ovog događaja što je još jedan dokaz fantastičnog posla u ovom simpatičnom brlogu. Dakle, sada nam je preostalo samo čestitati svima i nestrpljivo čekati njihove buduće izazove.