Godina dana brzo prođe, pa je tako brzo došao i prvi rođendan KTC supermarketa u Čazmi. Supermarket je otvoren 14. travnja 2022. godine i od tada postao je mjesto u koje Čazmanci rado odlaze u kupnju, a ubuduće će to biti još i češće jer će se proširiti asortiman dodatnom ponudom.

– Zadovoljni smo, godina nam je jako brzo prošla. Sada proširujemo ponudu, uveli smo bijelu tehniku, ponudu kućanskih aparata, sjemenja, zemlje za cvijeće, asortiman plastike i tekstila što su naši kupci u Čazmi jako dobro prihvatili, kazala je voditeljica supermarketa Valentina Zalabak.

Voditeljica KTC supermarketa u Čazmi Valentina Zalabak

– Nevrijeme koje je 15. rujna prošle godine pogodilo Čazmu na mjesec dana je zatvorilo i supermarket, no nakon te pauze vratili smo se još bolji i jači. I dalje nam je u planu proširivati ponudu, pa mogu reći da ćemo uskoro u ponudi imati i mobitele, televizore i ostali neprehrambeni asortiman, dodala je.

Za prvi rođendan KTC je za sve kupce pripremio nareske, tortu i šampanjac što je još jedna dobra pozivnica da ih danas posjetite i uvjerite se široki asortiman i povoljne cijene.