Kadeti MNK Bjelovar su pravo ovogodišnje sportsko otkriće ovoga podneblja što dokazuje činjenica da u Prvoj hrvatskoj kadetskoj Jedinstvenoj malonogometnoj ligi nakon šest kola još uvijek ne znaju za poraz.  Oni su do sada upisali pet pobjeda te jedan neodlučen ishod čime su trenutno na brojci 16 u rubrici bodovi, odnosno nalaze se na prvom mjestu ispred mnoštva renomiranih momčadi ovoga brzoga i atraktivnoga sporta. Taj svoj fantastičan niz će pokušati nastaviti na domaćem parketu, u dvorani Prve osnovne škole već sutra – subota, 22. travnja. Naime, bjelovarskim mladićima će se, u sklopu sedmoga prvenstvenoga kola, od 15 sati suprotstaviti vršnjaci pločanskog KMN Porto Tolera.

Riječ je o momčadi koja se može pohvaliti sa tek šest osvojenih bodova iz isto toliko nastupa, a to joj je trenutno dostatno da bude sedmoplasirana od 10 klubova ovog malonogometnog društva. Kada ovome dodamo bjelovarsku poletnost, ozbiljnost kojom bjelovarski bijeli pristupaju svakom dvoboju, ali i ogromnu želju za participiranjem momaka trenerskog dvojca Željko Ostrman/Ivan Starčević na skorašnjoj spektakularnoj završnici najbolje četvorke jasno je da su oni ti koji u ovih 30 minuta malog nogometa nose status nedvojbenog favorita.

Ipak, isti će trebati dokazati na samom terenu, a kako bi u tome uspjeli potrebna im je navijačka podrška. Stoga, i ovoga puta u što većem broju dođite u dvoranu bjelovarske Prve osnovne škole te svi zajedno gromoglasnim navijanjem vodimo kadete MNK Bjelovar do još jednog slavlja kojim bi se učinio možda i ključan korak ka već spomenutoj završnici što bi bio jedan povijesni uspjeh.